Dit jaar bestaat KEK vijf jaar!

Ons eerste lustrum is een feit! De clubs in Nijmegen en Den Haag werden in 2014 opgericht. In de afgelopen jaren is de interesse voor wielrennen onder vrouwen toegenomen. Ook KEK is mede daardoor uitgegroeid tot een landelijk bekende fietsclub voor vrouwen. Inmiddels hebben we een ledenaantal van 140 en zijn we enorm trots dat we dit mooie platform kunnen bieden en we met elkaar, op elk niveau, onze passie voor wielrennen kunnen delen.

Ons eerste lustrum laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Zowel in Nijmegen als Den Haag kun je ons aantreffen in onze groene lustrum hoodies met ons speciale logo ter ere van dit vijfjarig bestaan.

Ook organiseren onze lustrumcommissies gedurende het jaar allerlei activiteiten. Afgelopen maand was er al een échte koppeltjestijdrit in Nijmegen en op 11 mei waren de Haagse KEK’sters op MTB-avontuur, wordt er gehapt & getrapt, gefeest en zijn er exclusieve Strava KEK jubileum segmenten gebouwd. Nog veel meer staat ons te wachten. Volg op Instagram onze avonturen!

Wil je ook een keer meefietsen met KEK? Lees hier meer over onze introductieritten en instroommomenten en meld je aan

Reactie schrijven

Commentaren: 0