· 

KEK #STAYCONNECTED

Wat mis ik het om op zondagochtend of met dit mooie weer op woensdagavond naar Den Haag te fietsen en gezellig met jullie een mooie tocht te maken. Ik mis het samen fietsen, samen koffiedrinken, bijpraten met dames die ik inmiddels al heel lang ken en dames ontmoeten die voor één van de eerste keren meerijden. Over een tijdje gaan we zeker weer samen fietsen, maar tot die tijd geniet ik van kortere soloritjes en de ‘KEK #STAYCONNECTED’-appgroep.

 

Elke week wordt er een heuse challenge georganiseerd door de dames. We hebben onze fiets al mogen tekenen, een quiz gedaan, elkaar epische verhalen in 160 tekens vertelt over onze mooiste fietstochten en we gaan nog even door! Ook worden we uitgedaagd om binnen fysiek bezig te blijven met mooie oefeningen, zodat als we over een tijdje weer mogen fietsen er helemaal klaar voor zijn.

 

Of de appgroep de mooie ritjes kan vervangen? Zeker niet! Maar het is wel een mooie manier om in contact met elkaar te blijven en jullie toch een beetje te zien. Nog geen lid van de appgroep maar wil je dat? Dat kan alsnog! In de nieuwsbrief staat de link waarmee je gelijk in de appgroep toegelaten wordt, of stuur even een mail aan kek.fietsclubdenhaag@gmail.com.

 

Door Linda Beimer - KEK Den Haag

Reactie schrijven

Commentaren: 0