· 

KEK koeriert voor Bibliotheek Den Haag

Een aantal leden van KEK Den Haag gaat helpen met het ophalen van bibliotheekboeken bij 70-plussers, die nog niet zelf naar de bibliotheek kunnen komen om ze in te leveren. Toen de bibliotheken gesloten waren wegens de coronamaatregelen, is de Haagse bibliotheek een pilot gestart waarbij oudere leden boeken thuis konden laten bezorgen. De bibliotheken zijn nu weer open, maar niet alle ouderen zijn in de gelegenheid om de boeken terug te brengen. Daarom gaan onze KEK Koeriers de boeken ophalen bij deze mensen. Kekke actie!

 

Op de foto de KEK Koeriers:

Achteraan: Caroline, Daniëlle, Carlijne, Eline

Midden: Joke, Hilleke, Jorien

Vooraan: Maartje, Cora, Lidy

en Paul Broekhof, directeur Bibliotheek Den Haag

 

© Foto: Martijn Beekman

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0