· 

KEK meets Annemiek van VleutenOp dinsdagavond 7 juli zaten de Kekkies in Nijmegen en Den Haag klaar voor een online meet & greet met Annemiek van Vleuten. De wereldkampioen op de weg was zelf in Italië om zich voor te bereiden om het wielrenseizoen wat eindelijk echt lijkt te gaan starten. Annemiek heeft veel zin om weer te gaan koersen in haar regenboogtrui. Na een kort interview door Rogier Heimgartner was het tijd voor vragen vanuit KEK zelf.

 

We zijn te weten gekomen dat Annemiek:
- geen eigen fietsen heeft, die zijn van haar ploeg.
- hoopt dat van alle klassiekers ook een vrouweneditie komt.
- Colombia het mooiste land vindt om te fietsen.
- naast wielrennen ook erg van bordspellen houdt, met name Steden en Ridders van Catan.
- een stuk appelgebak niet laat staan tijdens het fietsen.
- geen last heeft van zadelpijn. En dat niemand zadelpijn heeft met het juiste zadel.
- niet als doel heeft om alles te winnen, maar wel altijd haar beste zelf wil zijn.

 

Tot slot misschien wel de belangrijkste vraag die werd gesteld: wanneer fietst ze een keer mee met KEK Nijmegen? Dat zag Annemiek helaas dit jaar niet meer gebeuren. De uitnodiging blijft in ieder geval staan!

 

Door Marije Heutink - KEK Nijmegen

Reactie schrijven

Commentaren: 0