· 

Activiteitencommissie KEK Den Haag

In aanvulling op de geplande borrels en het mountainbiken heeft de Haagse activiteitencommissie wat plannen in petto. Ongeveer één per maand. Zie ook de activiteitenkalender.

Pubquiz

Zoals aangekondigd gaan we op donderdag 15 oktober om 20.00 uur meedoen aan de pubquiz van de Ierse pub o’Casey’s (schuin tegenover Lola’s Bikes & Coffee). Wie wil kan ook aanschuiven om te eten daar. Opgeven kan tot 8 oktober.

Wandeling duinen

Op zondag 1 november, de eerste zondag na de laatste begeleide KEK-rit, willen we een wandeling gaan maken, waarschijnlijk vanaf Lola naar natuurgebied Solleveld of richting Kijkduin. Details over tijd en locatie volgen later, maar je kan het vast in je agenda zetten.

Fietstocht Hilversum

Later in november wordt er een trip naar Hilversum georganiseerd: daar gaan we een fietstocht maken langs een prachtige route. We rijden deels off-road, maar niet over een mountainbikeparcour.  Het wordt een relaxte rit, met natuurlijk een koffie- of lunchstop.

Spinnen met KEK 

In december gaan we voor de tweede keer spinnen met KEK. Geen signalen doorgeven, niet op kop fietsen, geen regen, maar twee uur knallen op muziek.

Oliebollentocht

Tenslotte willen we het jaar graag weer afsluiten met een oliebollentocht: een rit op onze racefietsen met onderweg een stop, waarbij oliebollen en appelflappen geserveerd zullen worden.

De plannen zijn vanwege Covid-19 natuurlijk onder voorbehoud.

Reactie schrijven

Commentaren: 0