KEK Den Haag is een laagdrempelige fietsclub waar dames met elkaar de lol van het fietsen delen, elkaar motiveren en elkaar stimuleren naar mooie uitdagingen. Iedere dame is welkom, maar moet wel al kunnen fietsen en over enige conditie beschikken.

Begeleide tochten

We bieden het hele jaar door begeleide fietstochten aan.

Clinics

We organiseren diverse clinics en workshops voor onze leden. Denk aan:

• techniKEK's - techniektrainingen
  • klus- en onderhoudsclinics
  • clinics klimmen, MTB'en, baanwielrennen
  • workshop over fietshouding, trainingsleer, voeding

Reizen

• jaarlijks fietsweekend
  • jaarlijks fietsweek op een warme locatie

En meer

• borrels
  • gezamenlijk georganiseerde toertochten fietsen

Waar, wanneer, hoe laat?

Startlocatie van onze begeleide tochten

Lola Bikes & Coffee, Noordeinde 91, Den Haag

Dagen waarop we fietsen

• We fietsen het hele jaar door op zondagochtend. Verzamelen om 9.15 uur, vertrek om 9.30 uur.
  • Van april tot en met september fietsen we ook op woensdagavond. Verzamelen om 18.45 uur, vertrek om 19.00 uur.

Onze wegkapiteins

Onze wegkapiteins zorgen ervoor dat er bij elke tocht een route is. Ook zorgen zij ervoor dat er veilig gefietst wordt in de groep en dat iedereen zich aan de verkeersregels houdt.

Ook wegkapitein worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe roady's. Wil je ook een wegkapitein worden? Stuur een e-mail naar kek.fietsclubdenhaag@gmail.com of zeg het tegen een wegkapitein.

Onze sponsor

Leden van KEK Den Haag krijgen altijd 10% korting op fietsen en accessoires (met uitzondering van afgeprijsde artikelen) bij Bike Experts (Van Baerlestraat 87-89, Den Haag).