KEK Den Haag

KEK Den Haag · 02. oktober 2020
In aanvulling op de geplande borrels en het mountainbiken heeft de Haagse activiteitencommissie wat plannen in petto, uiteraard onder voorbehoud in verband met de coronamaatregelen. Zie ook de activiteitenkalender.

KEK Den Haag · 02. oktober 2020
Begin dit jaar zijn we met een groepje gaan mountainbiken. Dit is zo goed bevallen dat we hebben besloten om dit elke maand te gaan doen.

KEK Den Haag · 27. mei 2020
KEK Koeriers gaan bibliotheekboeken ophalen bij 70-plussers.

KEK Den Haag · 03. mei 2020
Zoals je in het verhaal van Linda hebt kunnen lezen, bedenkt de Activiteitencommissie van KEK elke week een leuke opdracht om via whatsapp te delen en zo verbonden te blijven met elkaar, nu we vanwege de maatregelen met betrekking tot het coronavirus niet samen kunnen fietsen.

KEK Den Haag · 03. mei 2020
Er gaat natuurlijk niets boven buiten fietsen, maar wanneer het ons, zoals nu of in de winter, moeilijk gemaakt wordt een beetje prettig en gezellig samen te fietsen, zijn er gelukkig alternatieven.

KEK Den Haag · 03. mei 2020
Geen KEK-ritjes meer. Geen koffie bij Lola. Geen witbiertje met bitterbal bij La Gare. Geen wegkapiteins die routes voor je bedenken. Niemand die tegen je zegt dat je aan je lampjes moet denken. Geen kopvrouwen om achter te schuilen. Geen gezellige praatjes onderweg. Geen hulp als je lek rijdt.

KEK Den Haag · 03. mei 2020
Over een tijdje gaan we zeker weer samen fietsen, maar tot die tijd geniet ik van kortere soloritjes en de ‘KEK #STAYCONNECTED’-appgroep.

KEK Den Haag · 12. september 2019
Ik kan nu zeggen dat ik een rondje IJsselmeer heb gedaan. Een rondje van 300 kilometer. Op 1 dag.

KEK Den Haag · 15. mei 2019
Op 18 augustus 2019 staat de IJsselmeer Challenge op mijn programma. Een ‘rondje IJsselmeer’ van 300km dat ik in 1 dag moet zien te volbrengen. Niet met de auto… op de racefiets.

KEK Den Haag · 19. oktober 2018
..De eerste vraag was direct toch wel confronterend: “Wat doe je met je fiets nadat je ermee gefietst hebt?” De antwoorden varieerden van een voorzichtig “niks” tot “in de berging zetten”. Lees het hele verhaal over de clinic van 6 september!

Meer weergeven