KEK Den Haag

KEK Den Haag · 19. oktober 2018
..De eerste vraag was direct toch wel confronterend: “Wat doe je met je fiets nadat je ermee gefietst hebt?” De antwoorden varieerden van een voorzichtig “niks” tot “in de berging zetten”. Lees het hele verhaal over de clinic van 6 september!

KEK Den Haag · 27. mei 2018
KEK Den Haag mag zich een jaar lang Vereniging van het Jaar in de gemeente Den Haag noemen!

KEK Den Haag · 03. mei 2018
Ik houd ervan om omhoog te fietsen. Niet omdat ik er goed in ben, maar vanwege de inspanning en de beloning van een mooi uitzicht als je boven bent. En wellicht helpt het ook dat ik sneller ben dan mijn hard-fietsende man Richard, wanneer het steiler wordt (10% en meer, haha).

KEK Den Haag · 17. april 2018
Voor de meeste wielrenners is fietsen in de winter toch een dingetje. Je wilt het wel, maar het is koud, nat, het waait, het is vroeg donker en meestal is het een combinatie van meerdere factoren. KEK Den Haag besloot dat het begin maart klaar moest zijn met die Hollandse winter en stapte op een vliegtuig naar Lanzarote.

KEK Den Haag · 26. maart 2018
Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. KEK organiseerde een clinic baanwielrennen. Ik had een aantal mensen enthousiast gemaakt met de Wielerzesdaagse van Rotterdam. Maar naarmate de dag dichterbij kwam, begon ik hem toch langzaam te knijpen. Gelukkig was ik niet de enige aan de WhatsApp-berichten te merken.