KEK en Corona

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft bepaald en de adviezen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, biedt fietsvereniging KEK tot nader aankondiging geen begeleide groepsritten aan. Ben je nog geen lid van KEK maar wil je wel graag eens meefietsen als er straks weer groepsritten mogelijk zijn? Hou vol! En stuur dan nu alvast een e-mail aan kek.fietsclubs@gmail.com We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

KEK Nijmegen bestaat uit een groep enthousiaste en sportieve vrouwen voor wie lekker fietsen en plezier voorop staan. Want wat is er nu leuker dan samen fietsen, conditie opbouwen, kilometers maken, sneller worden, nieuwe uitdagingen aangaan, meedoen aan toertochten of wedstrijdjes, en na het fietsen gezellig kletsen op het terras?

Begeleide tochten

We bieden tussen maart en oktober begeleide fietstochten aan.

Clinics

We organiseren diverse clinics en workshops voor onze leden. Denk aan:

• techniKEK's - techniektrainingen
  • klus- en onderhoudsclinics
  • diverse clinics en workshops

Reizen

• jaarlijks KEK weekend naar het buitenland

En meer

• borrels
  • BBQ
  • ploegentijdritten
  • gezamenlijk georganiseerde toertochten fietsen

Waar, wanneer, hoe laat?

Startlocatie van onze begeleide tochten

Café Frowijn, Pontanusstraat 51, Nijmegen

Dagen waarop we fietsen

• Van maart tot en met oktober op zondagochtend. Verzamelen om 9.15 uur, vertrek om 9.30 uur.
  • Van april tot en met augustus fietsen we ook op donderdagavond. Verzamelen om 18.45 uur, vertrek om 19.00 uur.

Onze wegkapiteins

Onze wegkapiteins zorgen ervoor dat er bij elke tocht een route is. Ook zorgen zij ervoor dat er veilig gefietst wordt in de groep en dat iedereen zich aan de verkeersregels houdt.

Ook wegkapitein worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe wegkapiteins. Wil je ook een wegkapitein worden? Stuur een e-mail naar kek.fietsclubnijmegen@gmail.com of zeg het tegen een wegkapitein.

Onze sponsor