KEK-kleding

Let op!

• Alleen leden van KEK kunnen KEK-kleding bestellen.
  • Wij hebben een beperkte voorraad shirts korte mouw, lange mouw en sokken op voorraad.
  • Wij verzamelen losse bestellingen. Zodra er van een item minimaal 5 leden zijn die dat item willen hebben, ontvang je van ons bericht en een betaalverzoek.
  • Zodra de betalingen binnen zijn, plaatsen we de bestelling bij onze kledingleverancier AGU.
  • Vanaf dat moment duurt het gemiddeld 8 weken totdat de kleding wordt geleverd.
  • Bekijk de maattabel voor een indicatie.
  • Het is niet mogelijk kleding achteraf te retourneren of te ruilen.

Heb je vragen? Neem dan contact op via kek.fietsclubs@gmail.com

Shirt korte mouw

Het KEK-shirt met korte mouwen heeft een doorlopende rits aan de voorzijde. Aan de achterzijde zitten drie zakjes. Op het middelste zakje zit een extra zakje met rits.

Shirt korte mouw

Shirt lange mouw

Het KEK-shirt met lange mouwen heeft een doorlopende rits aan de voorzijde. Aan de achterzijde zitten drie zakjes. Op het middelste zakje zit een extra zakje met rits. Dit shirt heeft een voering waardoor het op koudere dagen warm en comfortabel zit.

Windproof jack

Het KEK-windjack heeft een doorlopende rits aan de voorzijde. Aan de achterzijde zitten drie zakjes. Anders dan op de afbeelding zit in het windjack geen extra afsluitbaar zakje met rits (zoals bij het shirt lange of korte mouw). Het valt aan te bevelen een maat groter te bestellen dan je shirt.

Windproof bodywarmer

De KEK-bodywarmer heeft een doorlopende rits aan de voorzijde. De achterzijde bestaat uit een soort gaasstructuur waardoor deze goed ademt. Het valt aan te bevelen een maat groter te bestellen dan je shirt.

Korte broek (bib)

De KEK-korte broek is een bibshort (dus met bretels) met een kwalitatief goede zeem (Red 120).

Lange broek (bib)

De KEK-lange broek is een bibshort (dus met bretels) met een kwalitatief goede zeem (Red 120).

Armstukken

Beenstukken