KEK Den Haag · 19. oktober 2018
..De eerste vraag was direct toch wel confronterend: “Wat doe je met je fiets nadat je ermee gefietst hebt?” De antwoorden varieerden van een voorzichtig “niks” tot “in de berging zetten”. Lees het hele verhaal over de clinic van 6 september!

KEK Nijmegen · 15. oktober 2018
De lucht is blauw, Helene Fischer schalt uit de speakers en het dranghek bibbert met mijn handen mee. Zo’n moment waarop je denkt: waarom wilde ik dit ook alweer?! Bourgondisch Fruitfietsen klinkt toch ook heel leuk?

KEK vereniging · 05. juli 2018
Bij een nieuw logo, nieuwe kleding en nieuwe gadgets, hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

KEK Den Haag · 27. mei 2018
KEK Den Haag mag zich een jaar lang Vereniging van het Jaar in de gemeente Den Haag noemen!

KEK vereniging · 11. mei 2018
NPO Radio 1 interviewde KEK Den Haag over onbegrip, angst en agressie tegen wielrenners.

KEK Den Haag · 03. mei 2018
Ik houd ervan om omhoog te fietsen. Niet omdat ik er goed in ben, maar vanwege de inspanning en de beloning van een mooi uitzicht als je boven bent. En wellicht helpt het ook dat ik sneller ben dan mijn hard-fietsende man Richard, wanneer het steiler wordt (10% en meer, haha).

KEK Den Haag · 17. april 2018
Voor de meeste wielrenners is fietsen in de winter toch een dingetje. Je wilt het wel, maar het is koud, nat, het waait, het is vroeg donker en meestal is het een combinatie van meerdere factoren. KEK Den Haag besloot dat het begin maart klaar moest zijn met die Hollandse winter en stapte op een vliegtuig naar Lanzarote.

KEK Den Haag · 26. maart 2018
Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. KEK organiseerde een clinic baanwielrennen. Ik had een aantal mensen enthousiast gemaakt met de Wielerzesdaagse van Rotterdam. Maar naarmate de dag dichterbij kwam, begon ik hem toch langzaam te knijpen. Gelukkig was ik niet de enige aan de WhatsApp-berichten te merken.

KEK vereniging · 04. november 2017
Op een mooie zomerse dag in september en een natte herfstdag in oktober zijn maar liefst 26 Kek! leden opgeleid tot NTFU gecertificeerde wegkapiteins! Henk en Jannie Vasters trainden ons gedurende twee dagen in de theorie en de praktijk van de begeleiding van (grote) groepen wielrenners.

KEK Nijmegen · 11. juli 2017
Op lange picknicktafels in een tuin in Le Thillot proppen twaalf Kekkies zich vol met stokbrood, eieren en fruit. In het Hemelvaartweekend van 25 mei maken de dames van KEK Nijmegen op hun racefietsen de Vogezen onveilig. Ze treffen het: de bergketen in Oost-Frankrijk was nooit eerder zo zonnig eind mei.