KEK fietsvereniging voor vrouwen

Kletsen, kilometers maken, knallen, koersen, koffie, krachten bundelen: dit is KEK. Oorspronkelijk in 2011 gestart onder de naam Kek!, Kletsen en Kilometers en opgericht door Fieke Wermers. In 5 jaar is Kek! uitgegroeid tot een landelijk bekende fietsclub voor vrouwen. Een fietsclub waar iedere vrouw welkom is. De enige voorwaarden: ze moet een racefiets hebben en over een normale basisconditie beschikken.

Fieke Wermers verhuisde in 2015 naar Italië en kon KEK vanuit daar niet voortzetten. In 2017 is KEK een officiële vereniging geworden, die is aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU). Vanaf dat moment heten we KEK.

Bestuur

Bij een vereniging hoort een bestuur. Het bestuur is samengesteld uit leden van KEK Den Haag en KEK Nijmegen.

Sabrina van Miltenburg

Eline Venema